El PS acusa al Govern de fer un ús partidista del Twitter

Autor: REDACCIÓ
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 2 d'Agost de 2011

El Partit Socialdemòcrata va acusar ahir al Govern de fer “constantment propaganda” de Demòcrates per Andorra i va posar de relleu que, d’aquesta manera, “la proclama de neutralitat institucional queda rodonament desmentida per la utilització clarament partidista de les seves xarxes socials institucionals del departament de comunicació del Govern de Demòcrates per Andorra”.

Des del PS posen com a exemple la darrera sessió del Consell General, el passat dijous, quan el Govern va reenviar pel Twitter la intervenció de la portaveu de DA en el debat. En aquest sentit, el PS afegeix que “no cal dir que la intervenció del portaveu del grup parlamentari socialdemòcrata no fou pas reenviada en el Twitter del Govern d’Andorra”. A més, asseguren que no hi va haver “segones intencions” quan el conseller David Rios va referir-se al “Govern de Demòcrates per Andorra” durant el seu discurs en defensa a l’esmena a la totalitat dels nous horaris comercials.

En un comunicat qualifiquen “d’il·lustratiu” veure les persones o forces polítiques que segueix el Twitter del Govern, Rosa Ferrer, Jordi Cinca o Francesc Camp, i assenyalen a que no segueix “ni als consellers socialdemòcrates, ni a cap persona representativa dels Verds d’Andorra”.