El PS acusa el Govern d’utilitzar el twitter per fer propaganda de DA

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 2 d'Agost de 2011

El PS va culpar ahir el Govern de fer «constantment propaganda» de Demòcrates per Andorra, i va posar de relleu a través d’un comunicat que «la proclama de neutralitat institucional queda rodonament desmentida per la utilització clarament partidista de les seves xarxes socials institucionals del departament de comunicació del govern de Demòcrates per Andorra».

L’ÚLTIM CONSELL GENERAL/Els socialdemòcrates es van remuntar a la sessió de Consell General del passat dijous per justificar aquesta afirmació. Segons el comunicat, el ministre Jordi Alcobé es va posar «neguitós» perquè David Rios s’havia referit al govern com a «govern de DA», i va respondre que el seu era el «Govern d’Andorra» i no el de Demòcrates per Andorra.

El comunicat feia èmfasi en el fet que, durant aquella mateixa sessió, el Govern va reenviar pel seu Twitter la intervenció de la portaveu de DA en el debat al Consell General, mentre que «no ho va fer pas» amb la del portaveu del grup parlamentari socialdemòcrata. Per acabar, el PS reafirmava la seva acusació de parcialitat dient que el Govern no segueix al Twitter «ni als consellers socialdemòcrates ni a cap persona representativa dels Verds d’Andorra».