El PS critica el seguiment que el Govern fa de les xarxes socials

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 2 d'Agost de 2011

El grup parlamentari socialdemòcrata va lamentar ahir el seguiment que fa el Govern de les xarxes socials, i especialment, del Twitter, i va criticar que l’executiu “fa constantment propaganda de Demòcrates per Andorra (DA)”.

Aquest fet el va voler contraposar el PS amb les manifestacions del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, durant la darrera sessió del Consell General, en què va retreure al parlamentari David Ríos que, “en diverses vegades, amb tota naturalitat i sense cap segona intenció”, es referís a l’executiu com “al Govern de Demòcrates per Andorra”.

Els socialdemòcrates, en un comunicat emès ahir, recorden que Alcobé va contestar al portaveu del grup del PS en la qüestió dels horaris comercials “que el seu Govern era el ‘Govern d’Andorra’ i no pas el ‘Govern de Demòcrates per Andorra’, i ho va fer pretenent fer veure que els socialdemòcrates sí que havíem fet ‘el Govern del PS’”. Davant d’aquestes afirmacions del titular d’Economia, “convé mirar els fets, els actes dels uns i dels altres”. I en aquest sentit, el comunicat lamenta que l’executiu va reenviar via Twitter “la intervenció de la portaveu de DA en el debat al Consell General. No cal dir que la intervenció del portaveu del grup parlamentari socialdemòcrata no va ser pas reenviada al Twitter del Govern d’Andorra”. Fonts governamentals van deixar clar ahir que es tractava d’un error que es va subsanar en qüestió de pocs minuts.

El PS també considera “il·lustratiu” observar a quines persones o forces polítiques “segueix el Twitter del Govern d’Andorra. Hem pogut comprovar que segueix DA, Jordi Cinca i Francesc Camp, Rosa Ferrer i l’alcalde convergent de la Seu d’Urgell, Albert Batalla. Però no segueix, no cal dir-ho, el PS ni els Verds d’Andorra, ni els consellers socialdemòcrates”.