Comunicat de premsa relatiu al partidisme del govern de DA

Autor:
Font:
Publicat el: 1 d'Agost de 2011

logo-gps-consell.JPG

El govern de Toni Martí és el govern de DA

Contràriament al que pretenia el ministre Jordi Alcobé, el Govern fa constantment propaganda de Demòcrates per Andorra.

Durant la sessió del Consell General de dijous passat, 28 de juliol, el conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, es va referir (durant la seva defensa de l’esmena a la totalitat front als nous horaris comercials) en diverses vegades, amb tota naturalitat i sense cap segona intenció, al “govern de Demòcrates per Andorra”.

Aquesta al·lusió, que era només la constatació d’una evidència, va posar neguitós al ministre Jordi Alcobé, el qual va contestar al portaveu del grup socialdemòcrata que el seu govern era “el govern d’Andorra” i no pas el govern de “Demòcrates per Andorra” i ho va fer pretenent que els socialdemòcrates sí que havíem fet “el govern del PS”.

Més enllà de les declaracions retòriques del ministre Alcobé convé mirar els fets, els actes d’uns i d’altres.

Doncs bé, durant aquell mateixa sessió del Consell General, mentre el ministre d’Economia i Territori pretenia que el seu era un govern institucional per sobre dels partits, el govern d’Andorra reenviava pel Twitter la intervenció de la portaveu de DA en el debat al Consell General. No cal dir que la intervenció del portaveu del grup parlamentari socialdemòcrata no fou pas reenviada en el Twitter del “Govern d’Andorra”.

També és il·lustratiu veure a quines persones o forces polítiques segueix el Twitter del “Govern d’Andorra”. Hem pogut comprovar que segueix a Demòcrates per Andorra, a Jordi Cinca i Francesc Camp, a Rosa Ferrer i a l’alcalde convergent de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.

Però no segueix, no cal dir-ho, al Partit Socialdemòcrata ni als Verds d’Andorra, ni als consellers socialdemòcrates, ni a cap persona representativa dels Verds d’Andorra.

Hom s’adona així de la gran distància entre la declaració del ministre d’Economia i Territori i la pràctica del Govern.

Constatem doncs que la proclama de neutralitat institucional queda rodonament desmentida per la utilització clarament partidista de les seves xarxes socials institucionals del departament de comunicació del govern de Demòcrates per Andorra.

Adorra la Vella, 1 d’agost del 2011

Aquí podeu descarregar el document en format pdf