La prioritat: mantenir el nivell de seguretat

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 29 de Març de 2011

El cap de llista del Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir a la tarda amb agents de la Policia, amb qui va poder conversar sobre la política socialdemòcrata en relació amb la funció pública.

El candidat a la reelecció com a cap de Govern va assegurar que, al seu partit, no volen menys Estat, sinó «millor Estat», i que cal reforçar la Policia per mantenir els nivells de competència professional i la qualitat de la seguretat ciutadana que hi ha actualment al país. Per mantenir el nivell de seguretat actual, Bartumeu està convençut que «no podem prescindir del cos de Policia actual i, probablement, hem d’augmentar el nombre d’agents».

Per al PS, la prioritat és mantenir el nivell de seguretat perquè, segons va dir el seu cap de llista, «cal oferir als inversors seguretat jurídica, però cal mantenir també la seguretat ciutadana stricto sensu». Aquest és un tret «que és l’enveja de molts altres països», va afegir Bartumeu i, per tant, s’ha de continuar garantint, tant de cara als ciutadans del país com als turistes.

pdf3.jpg