Bartumeu afirma que Martí «va per darrere de totes les propostes del PS» en aquesta campanya

Autor: ANA
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 28 de Març de 2011

El líder del PS, Jaume Bartumeu, va afirmar ahir que el candidat de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, va demostrar en aquesta campanya electoral que «va per darrere de les nostres propostes». Bartumeu, que va visitar els comerciants d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, va respondre d’aquesta manera les declaracions de Martí on va assegurar que si guanya les eleccions del pròxim 3 d’abril oferirà un govern d’unitat.

Al llarg de la passejada d’ahir, Bartumeu va assegurar haver constatat que els ciutadans comparteixen amb ell la inquietud per la situació política de «pals a les rodes» que, segons va dir, ha practicat l’oposició en els últims dos anys.

Bartumeu va considerar que la proposta de Martí arriba després d’altres ofertes en el mateix sentit del PS en aquest i molts d’altres terrenys. «Nosaltres vam ser els primers de plantejar un pacte d’Estat, per a les relacions econòmiques exteriors i per a redreçar la CASS, un pacte que ja vam començar sent ell [Toni Martí] cònsol i jo cap de Govern per a fer delimitacions de competències amb els comuns». Davant la proposta d’unitat expressada per Martí, «em sembla molt bé que s’afegeixi una vegada més a les nostres propostes», va recalcar.

El líder del PS va manifestar que el seu Govern va contribuir a la millora del comerç a Andorra amb un seguit de propostes que s’han desenvolupat en els últims dos anys i algunes altres que es posaran en pràctica aviat, com una campanya que busca «fer venir més clients i compradors al nostre país en temporada baixa».

pdf3.jpg