La fibra òptica amplia el límit de descàrrega mensual a 120 GB

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 25 de Març de 2011

Els usuaris de fibra òptica d’Andorra podran gaudir, a partir del proper mes de maig d’un augment del límit de descàrrega. Si bé fins ara el límit estava establert en 30 GB, Andorra Telecom l’apujarà fins als 120 GB. Així ho va anunciar ahir el ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Bàrcia i el secretari d’Estat per a la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement, Alfons Miralles, que van aprofitar l’ocasió per presentar les noves ofertes de fibra òptica, i les noves tarifes.

La necessitat de descarregar més dades a nivell personal, així com efectuar compres on-line o veure pel·lícules en streaming, han estat els motius que han impulsat aquest augment del límit de descàrrega, segons va especificar Miralles, que a més va assegurar que el marge tornarà a créixer «d’aquí a un temps», segons va informar ahir l’ANA.

AUGMENTEN TAMBÉ LES OFERTES / Les ofertes amb fibra òptica, a més, també s’han incrementat, segons es va anunciar ahir. El primer preu serà d’un paquet de 15 euros, que inclourà tarifa plana nacional a fixos, Internet gratuït a 512 Kbps amb 2 GB de descàrrega internacional i cinc de nacionals, i més continguts de Televisió Digital Terrestre (TDT). Una de les novetats serà el paquet de 39 euros, amb tarifa plana nacional a fixos, Internet a 100 Mbps i televisió en TDT. Amb un preu de 49 euros es presenten dues ofertes.

La primera d’elles inclou la tarifa plana per a trucades nacionals i 300 minuts internacionals, amb Internet a 100 Mbps i TDT. La segona opció de 49 euros canvia que l’accés a Internet serà el bàsic, és a dir, a 512 Kbps i 2Gb de descàrrega internacional i 5 Gb de nacionals, però inclourà el paquet de televisió amb Canal+.

Finalment, el paquet de 69 euros ho inclou tot, com fins ara, és a dir, trucades nacionals gratuïtes, 300 minuts d’internacionals, Internet de 100 Mbps així com el paquet televisiu amb Canal+ i multitud d’altres canals. D’aquesta manera s’amplien les possibilitats dels usuaris que podran triar si prefereixen optar per la televisió, per Internet o per les trucades internacionals amb un ventall més ampli d’opcions del quer hi havia fins el moment. En tot cas, el límit de 120 GB internacionals, també s’aplicarà a tots els clients que ja tenen contractada la fibra òptica, així com a les noves altes.

pdf3.jpg