Bartumeu es compromet a impulsar la nova Casa Pairal d’Andorra la Vella

Autor: MARIÀ MIÑO
Font: BON DIA
Publicat el: 21 de Març de 2011

El candidat socialdemòcrata a la reelecció com a cap de Govern, Jaume Bartumeu, es va comprometre ahir a prioritzar les obres previstes davant de la nova seu del Consell General, on es traslladarà la Casa Pairal d’Andorra la Vella i s’ubicaran altres instal·lacions comunals.

Bartumeu va assegurar ahir, durant la visita a la Casa Pairal situada al parc Central, que si guanya les eleccions desbloquejarà “els diners per fer els treballs i poder tenir unes instal·lacions més grans, amb bona llum i ventilació”. De la seva banda, el cap de la llista territorial de la capital, Carles Blasi, va recordar que “el projecte estava fet i licitat, però ens van rebutjar el crèdit extraordinari al Consell General”.

Un cop finalitzats els actes d’enganxada de cartells, el candidat socialdemòcrata va voler començar la campanya amb una visita als padrins de la capital. Primer va passar per les instal·lacions de Santa Coloma i posteriorment es va desplaçar a Andorra la Vella, on va recordar els esforços fets per “les persones que han fet Andorra gran” i es va comprometre “a seguir treballant perquè cada dia tingueu millors prestacions”. Tot i així, va admetre que, donat l’actual moment de crisi econòmica, “hi ha algunes coses que us sembla que seria normal que us facilitéssim i a què no arribem”.

Pel que fa a la política de pensions i ajuts a la gent gran, Carles Blasi, que va acompanyar el candidat socialdemòcrata i el segon de la llista territorial, Jan Cartes, va assegurar que “seguirem la mateixa línia d’aquests dos últims anys, ja que no hem pogut executar gran cosa perquè no ens han deixat”. Sobre aquesta qüestió, va recordar també que “sempre hem estat molt sensibles” amb les problemàtiques d’aquest col·lectiu i s’ha volgut “oferir aquest plus del temps de lleure”.

pdf3.jpg