AraFutur reforçarà les polítiques d’envelliment actiu per afavorir la vida independent de la gent gran

Autor:
Font:
Publicat el: 20 de Març de 2011

Avui a la tarda, el cap de Govern i candidat a la reelecció per AraFutur, Jaume Bartumeu, ha visitat les cases pairals de Santa Coloma i del Parc Central d’Andorra la Vella, acompanyat dels candidats 1 i 2 de la llista parroquial d’AraFutur, Carles Blasi i Jan Cartes.

20110320padrins

Les trobades han estat amenes tant per la nombrosa participació com pel continu diàleg que s’ha establert, tot en un ambient de franca distensió.

Els representants d’AraFutur han aprofitat per presentar les línies bàsiques de les propostes per a la gent gran, relacionades amb la seva promoció, la seva protecció i el seu desenvolupament social i personal, consistents a afavorir oportunitats contínues d’autonomia, salut i activitats variades.

La candidatura socialdemòcrata reforçarà la xarxa d’atenció primària, l’atenció domiciliària i les prestacions econòmiques, promourà polítiques d’envelliment actiu per afavorir la vida independent de la gent gran i el Pla integral d’atenció a la dependència i l’atenció domiciliària, a través del qual es podran resoldre situacions de dependència i oferir el suport necessari a les persones que tenen cura d’algun ancià.