Èxit de l’arrossada popular a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella

Autor:
Font:
Publicat el: 19 de Març de 2011

Jaume Bartumeu ha valorat aquest migdia l’enquesta del CRES i ha assenyalat que la candidatura AraFutur surt en bona posició, amb avantatge en almenys 4 parròquies. Ha remarcat que la campanya socialdemòcrata es basarà en explicar “una proposta fonamentada, amb un equip al darrere i sense cap hipoteca econòmica ni cap peatge polític”.

20110319arrossada

El candidat socialdemòcrata ha valorat aquest migdia l’enquesta política realitzada pel Centre de Recerca Sociològica de l’Insitut d’Estudis Andorrans. Jaume Bartumeu ha destacat que es tracta de la primera enquesta d’aquestes característiques, ja que la que es va difondre fa uns dies per Demòcrates per Andorra no s’ha pogut consultar en cap suport, i únicament s’ha conegut a partir d’un comunicat fet públic per la coalició.

De la difusió de l’enquesta del CRES, Bartumeu ha dit que és una mostra de la transparència amb que actua el Govern. En aquest sentit, ha recordat que l’anterior govern feia aquests estudis però no feia públics els resultats.

Jaume Bartumeu ha assenyalat que la candidatura AraFutur surt en bona posició, amb avantatge en almenys 4 parròquies, fet que fa preveure que es puguin assolir 14 i fins i tot 15 consellers. Amb tot, ha remarcat que la campanya electoral socialdemòcrata es basarà en explicar “una proposta fonamentada, amb un equip al darrere i sense cap hipoteca econòmica ni cap peatge polític”. El candidat ha dit que es posarà una especial atenció a l’alta xifra d’enquestats que no s’han manifestat clarament a favor d’una opció.

Aquestes manifestacions les ha fet Jaume Bartumeu aquest migdia a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, que ha estat l’escenari on s’ha dut a terme una arrossada popular: un acte obert a la participació dels ciutadans, que ha tingut una molt bona acollida. S’hi han pogut veure arbres de filferro, que els assistents han omplert amb fulles blaves, grogues i vermelles, a partir d’escrits que indicaven què significava per als assistents un país modern, un Estat fort, i una economia competitiva, els 3 eixos sobre els quals s’articularà la campanya d’AraFutur que s’inicia demà.

Jaume Bartumeu ha indicat que aquest acte obert i participatiu és la demostració de quina és la proposta socialdemòcrata que s’ofereix als ciutadans, que té per objectiu esdevenir novament el govern de la majoria social.