Bartumeu insisteix en el «bloqueig» al seu Govern

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 19 de Març de 2011

La defensa d’un Estat fort, una economia competitiva i un país modern. Aquests són els tres eixos al voltant dels quals s’articula el programa del Partit Socialdemòcrata (PS) per a les eleccions generals del 3 d’abril i que, al mateix temps, serveixen de guió per al vídeo de campanya d’aquesta formació.

El candidat socialdemòcrata per Sant Julià de Lòria, Bruno Bartolomé, va ser l’encarregat de presentar ahir aquest vídeo, de cinc minuts de durada, juntament amb la resta de material de campanya,unificat sota l’eslògan Ara futur.

Bartolomé va explicar que aquest lema vol advertir la ciutadania que, en aquests comicis, el país s’hi juga el futur davant dels «corrents neoliberals» que, segons el PS, «volen aprimar l’Estat i traspassar al mercat els valors i les riqueses que li pertanyen».

Els socialdemòcrates van presentar ahir a la tarda el vídeo de campanya que projectaran en els mítings a partir de demà i que aposta per una imatge «dinàmica i participativa», tal com va explicar el candidat lauredià i segons recollia l’ANA. Bartolomé va comentar que el vídeo s’ha fet amb una voluntat integradora, mostrant no només els candidats, sinó també «gent anònima, però també activa, participativa, gent gran i no tant gran, sempre al voltant dels tres eixos programàtics».

Igualment, Bartolomé va subratllar que el missatge que es vol transmetre és que la proposta del PS «és la que millor garanteix l’estat del benestar i les necessitats del país» i va afegir que «al futur que construirem demà, no s’hi arriba de la mateixa manera per la dreta que per l’esquerra».

Un segon vídeo, sobre Bartumeu / D’altra banda, el PS ha fet un segon vídeo per presentar una visió més quotidiana del candidat a la reelecció com a cap de Govern, Jaume Bartumeu. En aquest vídeo, Bartumeu subratlla que el PS ha hagut de fer front, aquests últims 20 mesos, al «bloqueig» d’aquells que volen conservar els seus «privilegis» a Andorra. En tots dos vídeos, va dir Bartolomé, es vol oferir «una imatge de futur alegre, participatiu, transparent, solidari i sostenible».

La mateixa imatge dels vídeos es troba en la resta d’elements de la campanya, això sí, amb una diferència en el programa que, en lloc de tenir el fons vermell, el té blanc. «Pensem que el blanc és un color més pur, que transmet amb més força les dues paraules d’ara i futur, i la combinació de negre i vermell també és més fort», va dir Bartolomé. El candidat va assenyalar també que el PS farà un ús important de les noves tecnologies i les xarxes socials, tant Twitter com Facebook, «com a mecanisme bàsic per transmetre els nostres missatges de campanya».

Pel que fa al vídeo que presenta al candidat en moments més pròxims i quotidians, Jaume Bartumeu explica a la ciutadania els motius que han conduït a la convocatòria d’eleccions anticipades i reitera el discurs sobre el «bloqueig» per part de les que, segons ell, són forces que representen aquells que esperen conservar «els seus privilegis».

Durant la campanya, el PS mantindrà tres webs orientades a la promoció de la seva proposta electoral. A banda de la pàgina del Partit Socialdemòcrata i la pàgina personal de Jaume Bartumeu, la candidatura posarà en marxa www.arafutur.ad, on es concentrarà tota la informació que generi el procés fins al dia 3 d’abril.

pdf3.jpg