El Govern acorda portar a la Batllia el sobrecost de les accions de Ctrasa

Autor: ANA
Font: més andorra
Publicat el: 10 de Març de 2011

El portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, va anunciar ahir que el Consell de Ministres va acordar portar a la Batllia el cas del sobrecost de les accions de Ctrasa.

Bartolomé va indicar que aquesta decisió es va prendre després d’enviar una carta a cada una de les empreses concernides on es demanava que es retornés el sobrecost de les accions, i que aquestes hagin respost negativament o hagin exhaurit el termini de rescabalament sense contestar. La quantitat que va calcular l’auditoria encarregada pel Govern com a excés de preu és de 1.140.000 euros i afecta a quatre empreses que van vendre’n.

L’auditoria encarregada el mes de maig del 2010 i que es va fer pública el passat mes de gener determina que FEDA va pagar 1.900.000 euros per les accions de Ctrasa quan realment tenien un cost de 760.000 euros, i per tant el Govern va reclamar a les quatre empreses implicades el retorn d’1.140.000 euros. Bartolomé va informar que en rebre una resposta negativa per part d’aquestes –algunes mitjançant carta i d’altres sense contestar havent-se exhaurit el termini per a fer el rescabalament– es va optar per portar el cas a la Batllia.