Jaume Bartumeu es mostra convençut que l’adaptació de les reformes econòmiques contribuirà a fer d’Andorra un país amb futur

Autor:
Font:
Publicat el: 7 de Març de 2011

El cap de Govern en funcions explica en una entrevista a Ràdio Estel que cal continuar el procés engegat de modernització del país, i posa de relleu algunes prioritats per a la propera legislatura que no s’han pogut tirar endavant a causa de la situació de bloqueig al Consell General que ha desembocat en la convocatòria d’eleccions generals anticipades.

Jaume Bartumeu ha explicat aquest matí a”El primer Cafè” de Ràdio Estel que una prioritat del proper govern és la modificació del codi de relacions laborals, la protecció de l’acció sindical dels treballadors i el desenvolupament de la normativa de seguretat en el treball, així com el desenvolupament reglamentari de la Llei de la Seguretat Social.

En aquest sentit ha volgut llençar un missatge d’esperança i ha mostrat el seu convenciment que les reformes econòmiques que s’estan treballant permetran construir una societat amb futur i superar les dificultats d’un país de muntanya en un context de crisi internacional.

En relació a la plataforma Demòcrates per Andorra, Jaume Bartumeu ha dit que es tracta d’una coalició de persones, feta de pressa i que sembla destinada a fer fora el Govern, malgrat que a dia d’avui encara no es coneix cap detall sobre el seu programa electoral. Per això, el cap de Govern en funcions i candidat d’AraFutur ha afegit que li preocuparia que la constitució de la llista de DA fos un retorn al passat, per la manera com s’està fent.