Bartumeu afirma que amb un únic debat a ATV «n’hi ha prou»

Autor: P. GALLEGO / J. R. BAIGES
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 7 de Març de 2011

Faltava l’opinió del PS, i ahir va ser Jaume Bartumeu qui va deixar clara la postura davant la que ha estat la principal disputa d’aquests darrers dies de precampanya: un o dos debats a ATV. I el candidat socialdemòcrata ho va deixar clar: «amb un debat n’hi ha prou».

S’ha obert la caixa dels trons, perquè ApC ja ha dit per activa i per passiva que no participarà en un únic debat, programat per al dia 20 (inici oficial de la campanya), i els Verds mediten la seva presència si finalment, com tot indica, només hi ha una convocatòria per reunir al plató als quatre candidats a cap de Govern.

Bartumeu, que va fer les declaracions abans de l’acte inaugural del Fòrum Global de Turisme, va justificar la postura del PS per la gran abundància de debats als mitjans de comunicació, a banda dels també programats debats territorials a la televisió pública. «S’arribarà a un rècord històric de debats», va sentenciar el cap de Govern en funcions, que no s’hi va estar d’enviar un missatge als que «volen fer un debat sobre el debat», als quals va definir com els «que no tenen programa i als quals ja els hi va bé fer el debat sobre el debat». Bartumeu va mostrar sorpresa per aquesta discussió creuada entre les diferents candidatures, i va insistit en la fórmula inicial proposada pels responsables d’RTVA: Em sobta que no es vegi bé fer el debat el primer dia perquè és la vigília del vot judicial i comparteixo l’argument d’ATV de voler facilitar informació a aquests electors», va assenyalar.

Avui els representants de les quatre candidatures es tornen a reunir per tancar «el debat sobre el debat», però tot apunta a què s’arribarà a la campanya amb un punt de discrepància insuperable, i ja veurem amb quin debat.

pdf3.jpg