L’Associació de Pitch and Putt vol competir fora

Autor:
Font:
Publicat el: 13 de Febrer de 2008

logomesandorra

Redacció 

Andorra és l’actual número dos mundial de Pitch and Putt, però per mantenir aquesta condició de subcampiona s’hauria de fer una modificació a la Llei de l’esport que permetés a les associacions com la de Pitch and Putt poder representar el Principat en campionats internacionals.

Fins ara aquesta modificació està en tràmit i els representants d’aquest esport s’han de reunir amb els diferents partits polítics per aconseguir el vistiplau d’aquests i que la proposta tiri endavant. “Al no ser un esport olímpic, no hi ha federacioó andorrana de Pitch and Putt i per tant no es pot competir de manera internacional; cal una modificació en la Llei de l’esport prèvia autorització del Govern i dels partits polítics”, manifesta Josep Escabrós.

Andorra va participar el passat campionat del món com a convidada i al campionat d’Europa, el Govern andorrà va fer una autorització permetent-hi la seva participació on va acabar a la cinquena posició. “Aquesta modificació té com objectiu que una associació pugui competir representant Andorra”, remarca Escabrós.

Per aquest motiu Antoni Armengol i Josep Escabrós s’han començat a reunir amb els diferents grups polítics per rebre el seu recolzament.

El primer ha estat el Partit Socialdemòcrata. El seu líder, Jaume Bartumeu, està d’acord amb la iniciativa. “No m’ha semblat malament la seva proposta que com a associació puguin sortir fora d’Andorra per representar-nos i no hi ha problema a fer un canvi a la Llei de l’esport”, raona Bartumeu.

pdf3.jpg