Jaume Bartumeu es reunirà dijous amb el primer ministre lusità Sócrates en la seva visita a Portugal

Autor: REDACCIÓ
Font: més andorra
Publicat el: 8 de Febrer de 2011

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, farà aquest dijous i divendres un viatge a Portugal. Dijous a la tarda Jaume Bartumeu es reunirà amb el primer ministre lusità, José Sócrates, a la seva residència oficial de Lisboa.

El viatge de Jaume Bartumeu també tindrà un caràcter econòmic amb el desplaçament d’una missió empresarial andorrana. En aquest sentit, divendres al matí, el cap de Govern pronunciarà la conferència El canvi de model econòmic d’Andorra i les seves perspectives de futur.

La ponència tindrà lloc a l’Agència per a la Innovació i Comerç Extern de Portugal, amb presència d’autoritats locals i representants dels sector financer i empresarial de Portugal.

Dijous al vespre, Jaume Bartumeu, oferirà una recepció als empresaris de la missió andorrana. L’acte es celebrarà a les dependències de l’ambaixada d’Andorra a la capital de Portugal, Lisboa. Divendres al migdia, el cap de Govern visitarà les instal·lacions del centre educatiu e-escolinha per conèixer la implantació de les noves tecnologies en l’esmentat centre.

pdf3.jpg