Bartumeu serà proclamat oficialment candidat del PS

Autor: REDACCIÓ / ANA
Font: més andorra
Publicat el: 7 de Febrer de 2011

Jaume Bartumeu ja pot ser proclamat oficialment candidat a cap de Govern pel Partit Socialdemòcrata, un acte que podria tenir lloc aquesta mateixa setmana.

Això és possible després que ahir la comissió de candidatures validés les signatures que acompanyaven la candidatura de Jaume Bartumeu per a les primàries del PS. En la declaració d’intencions que va presentar Jaume Bartumeu juntament amb la candidatura es justifica el voler optar a la reelecció «perquè no hem acabat la feina» i perquè «no és hora d’abaixar els braços davant l’adversitat». Bartumeu encara afegeix que sembla que la dreta «només té una fixació, fer-nos fora del Govern», per la qual cosa «hem de plantar cara i defensar el nostre programa i els nostres valors». En la declaració d’intencions, el candidat continua dient que «davant les maniobres no dissimulades de la dreta i els cacics de sempre que volen formar un front comú contra el PS i el Govern, heu d’estar convençuts que només els socialdemòcrates som garantia de defensa dels serveis públics».

I per contrarestar el front comú de les formacions de centredreta, els Verds i el PS es reuniran demà per tal d’intentar arribar a un acord per anar conjuntament a les eleccions. Segons la presidenta dels Verds, Antònia Escoda, en aquesta primera trobada «de forma més seriosa» es treballarà sobre el programa electoral, que és el punt essencial de la negociació, tot i que l’objectiu «és ser al Consell General per influir en les lleis que es votin».

pdf3.jpg