Bartumeu afirma que els coprínceps entenen la importància de signar l’acord monetari amb la UE

Autor: REDACCIÓ / ANA
Font: més andorra
Publicat el: 24 de Gener de 2011

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va assegurar que els dos coprínceps «entenen que Andorra no es pot estar de trobar un acord monetari».

Tot i això, Bartumeu va dir que la responsabilitat del contingut de l’acord recau en el Govern i que estan bastant a prop de tancar- lo o, en el cas que s’alterés el plantejament, de constatar que no el poden assumir. Bartumeu va fer aquestes declaracions en el marc del sopar de celebració dels 10 anys d’existència del Partit Socialdemòcrata que es va celebrar divendres al Complex d’Encamp i en el qual van assistir unes tres-centes persones.

Bartumeu també va posar de manifest la voluntat d’arribar a obtenir una majoria absoluta en les pròximes eleccions generals, per tal d’acabar la feina feta durant els dos anys de mandat. D’altra banda, el primer secretari del partit, Ferran Goya, va dir que pel PS és un avantatge que l’oposició encara no s’hagi estructurat ni tingui líder, i va criticar el deute de 200.000 euros del Partit Liberal que, segons va dir, «explica la poca independència que tenen en relació a alguns poders econòmics».

Segons va assegurar Ferran Goya, els comicis generals tindran lloc segurament a l’abril, perquè el Govern no es pot constituir ni al juliol ni a l’agost, i possiblement abans de Setmana Santa perquè sinó «es dispararia el vot per la Batllia i es fomentaria la no participació».

pdf3.jpg