Reunió informativa amb els representants dels coprínceps

Autor:
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 22 de Gener de 2011

A la tarda, Jaume Bartumeu es va reunir amb els representants personals dels coprínceps per informar-los de l’evolució de les negociacions sobre l’acord monetari amb la Unió Europea. Segons va informar l’Executiu, la reunió s’inscriu en el marc del seguiment de la negociació que el Govern va demanar als coprínceps, en execució d’un acord adoptat pel Consell de Ministres, el dia 24 de novembre de l’any 2010.

La reunió amb els representants dels coprínceps episcopal, Nemesi Marqués, i francès, Christian Frémont, va durar una hora i mitja i va servir, segons les fonts oficials, per informar-los de l’evolució de les negociacions sobre l’acord monetari amb la UE, i en virtut de l’acord del Consell de Ministres en el qual es demanava als coprínceps formar part en el seguiment de la negociació. Una participació que seria en qualitat d’oients, segons va informar l’ANA.

Marquès va estar acompanyat pel secretari general de la Mitra, Joan Massa, mentre que Frémont va participar a la reunió amb el director de Gabinet de la Representació, Pascal Escande. El cap de Govern va estar acompanyat de la cap de Gabinet, Marian Sanchiz, i de l’ambaixadora d’Andorra davant la Unió Europea, Eva Descarrega.

Dilluns passat, el cap de Govern ja es va desplaçar al Palau Episcopal per reunir-se amb el copríncep Joan Enric Vives, informar-lo sobre el procés de les converses per adoptar l’acord monetari i saber el parer de la Mitra.

pdf3.jpg