Andorra Turisme treballa a Fitur per potenciar els mercats rus, xinès i polonès

Autor: g.p.
Font: diari d'andorra
Publicat el: 20 de Gener de 2011

La fira internacional de turisme de Madrid (Fitur) torna a comptar en aquesta nova edició amb una important presència andorrana. La delegació del Principat l’encapçala el ministre Claudi Benet, que al llarg d’aquests dies preveu mantenir trobades bilaterals amb representants de països com Rússia, Ucraïna, Xina o Polònia que, des del Govern, es consideren mercats als quals cal potenciar l’interès envers el Principat atès que cada vegada són més els  turistes d’aquests països que visiten les valls.

Així, Benet s’ha de trobar amb els seus homòlegs rus i polonès i amb els ambaixadors xinès i ucraïnès. Segons va explicar el portaveu, Bruno Bartolomé, el Govern considera “claus” aquests països a l’hora d’”obrir nous sectors per al nostre turisme”.

Andorra està representada a Fitur amb un ampli estand, de més de 200 metres quadrats, on participen fins a onze operadors turístics del país. Es troba situat al pavelló d’Europa, al costat de la delegació de Portugal. Ahir, les dependències van rebre una visita il·lustre: la reina Sofía d’Espanya. A Fitur també es troba present el comú d’Andorra la Vella, en aquest cas amb un objectiu també molt clar: promocionar el Centre de Congressos per captar aquest tipus de turisme.

Durant els pròxims dies, estan previstes diferents visites amb agents del sector i amb agències de viatge per mirar de donar a conèixer les possibilitats de la instal·lació.

pdf3.jpg