Es posa en marxa una pàgina web centrada en l’energia

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 19 de Gener de 2011

L’àrea d’Energia del ministeri d’Economia i Finances ha posat en marxa la pàgina web oficial d’energia d’Andorra, www.energia.ad.

Fruit dels treballs desenvolupats a la Taula d’Energia, en què participen els set comuns, FEDA i el Govern, aquesta pàgina té per objectiu agrupar en un únic web i posar a disposició dels ciutadans tota la informació referent a l’energia i alhora sensibilitzar sobre la importància de fer-ne un ús racional. Aquest web disposa de vuit apartats principals: inici, l’energia a Andorra, actuacions, legislació, utilitats, notícies, enllaços i contacte.

D’altra banda, l’Oficina de Marques d’Andorra estrena una nova imatge per a la seva web, www.ompa.ad. La nova estructura d’aquesta pàgina vol ser més entenedora i comporta una millora de diferents aspectes, com ara el disseny, el grafisme i l’accessibilitat. També s’hi ha afegit nous continguts, que es desenvolupen als diferents apartats de la nova estructura, continguts informatius en matèria de marques, signes d’Estat i noms de domini .ad.

A la nova web també s’han integrat diferents bases de dades, dotant els professionals del sector de la propietat industrial d’una eina efectiva per a l’exercici de les seves activitats. Per a la informació del públic en general, cal destacar el nou apartat de preguntes freqüents, que informa dels requisits i del procediment per al dipòsit d’una marca. Aquest web també disposa d’unes seccions relatives a les patents i als drets d’autor i drets veïns.

pdf3.jpg