El Govern estrena una nova web dedicada a l’energia per sensibilitzar sobre el seu ús

Autor: PERE MOLINÉ
Font: més andorra
Publicat el: 19 de Gener de 2011

L’Àrea d’Energia del Ministeri d’Economia i Finances ha posat en marxa la pàgina web oficial d’energia d’Andorra: www.energia.ad.

Fruit dels treballs desenvolupats a la Taula d’Energia, a la qual participen els set comuns, FEDA i Govern, aquesta pàgina té per objectiu agrupar en un únic web i posar a disposició dels ciutadans tota la informació referent a l’energia del Principat, i alhora sensibilitzar sobre la importància de fer-ne un ús racional. Aquesta web disposa dels vuit apartats principals següents: Inici, L’energia a Andorra, Actuacions, Legislació, Utilitats, Notícies, Enllaços i Contacta’ns.

Així a l’inici es poden trobar les quatre últimes notícies referents a l’energia, una presentació del web, un accés directe al web de mapes d’energia, un accés directe als consells energètics, una enquesta i els logotips del Govern, dels set comuns i de FEDA, que duran a l’usuari a les seves webs corporatives. També explica les actuacions fetes per l’Executiu en l’àmbit energètic com és el cas del Pla Director d’Estalvi i Eficiència de l’Administració.

D’altra banda, l’Oficina de Marques d’Andorra (OMPA) ha estrenat una nova imatge per a la seva web www.ompa.ad. La nova estructura d’aquesta pàgina web, més entenedora i atractiva, comporta una millora pel que fa a diferents aspectes com ara el disseny, el grafisme i l’accessibilitat. A més a més, també s’han afegit nous continguts que es desenvolupen als diferents apartats de la nova estructura, continguts informatius en matèria de marques, signes d’Estat i noms de domini.

pdf3.jpg