Jaume Bartumeu es reuneix amb els membres del CAA

Autor:
Font:
Publicat el: 4 de Gener de 2008

logomesandorra

E.O. 

Jaume Bartumeu, president del grup parlamentari socialdemòcrata, va rebre ahir els membres del Consell Andorrà de l’Audiovisual (CAA). Durant la reunió, que va durar uns 40 minuts, els representants del CAA van entregar a Bartumeu un text de proposta de modificació de la llei que regula el propi Consell.

Amb aquest text, el CAA busca variar les seves funcions i assolir-ne d’executives, ja que actualment té caràcter consultiu i només es pot pronunciar sobre la programació i el pressupost de la ràdio i la televisió públiques.

Per la seva banda, Jaume Bartumeu va informar els representants del CAA que el seu grup està treballant en una proposició de llei sobre el respecte al pluralisme als mitjans audiovisuals públics, que esperen tenir enllestida pel febrer. Amb aquest text, els socialdemòcrates volen que la televisió deixi d’estar “controlada per mandataris polítics” i que els informatius no estiguin “manipulats”. En aquest sentit, Bartumeu va comentar que el seu grup estudiarà la proposta del CAA i que “si hi ha alguna part que millori el nostre text, l’hi incorporarem”.

El CAA ja va fer arribar la proposta als altres grups el dia 18 de desembre, però per problemes d’agenda no es van poder reunir amb Bartumeu fins ahir.

pdf3.jpg