Alay dubta que Novergie i Cespa compleixin el contracte amb CTRASA

Autor: m.m.
Font: bon dia
Publicat el: 3 de Desembre de 2010

El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Patrimoni Natural, Vicenç Alay, ha admès aquest dijous que el Govern “té els seus dubtes que s’estigui complint el contracte de prestacions de serveis” de les empreses Novergie i Cespa, els accionistes privats del Centre de Tractament de Residus (CTRASA).

Alay ha confirmat aquest fet, després que el portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, va anunciar dimecres en la roda de premsa posterior al consell de ministres que s’havia demanat la revisió del contracte de les dues empreses, que desenvolupen tasques d’assessorament tècnic, segons va informar el ministre.

El titular de Medi Ambient, Agricultura i Patrimoni Natural no ha desvelat els indicis que han portat el Govern a dubtar de les dues empreses, tal com ja va succeir en la compareixença del portaveu de l’executiu, que es va limitar a atribuir la revisió del contracte de prestació de serveis a la preservació de l’interès general.

D’altra banda, el ministre ha recordat que els comptes de la societat CTRASA “ja estan aprovats”, tot i que Novergie i Cespa en discrepessin i hi acabessin votant en contra.

pdf3.jpg