El ministeri d’Interior atorga el 47,8% dels permisos de treball

Autor: m.s.c.
Font: bon dia
Publicat el: 2 de Desembre de 2010

El ministeri d’Interior ha atorgat fins ara 1.652 autoritzacions de residència i treball per a aquesta temporada d’hivern de les 3.450 previstes, un 47,8% del total. Segons ha explicat el portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, davant el començament de la temporada durant els darrers dies s’ha registrat un augment notable de les demandes.

Bartolomé també ha explicat que a aquestes sol·licituds ja se’ls ha aplicat el nou reglament de revisions mèdiques, vigent des de fa un mes. En aquest sentit ha indicat que per primer cop es posa fi a la discriminació dels portadors del VIH. Segons el portaveu del Govern, aquestes persones tenen dret a treballar si les condicions físiques els ho permeten. Per ara no s’ha detectat cap positiu d’aquesta malaltia.

Un altre element que fa que Bartolomé estigui satisfet amb l’inici de la temporada és el bon ritme de venda que estan tenint els forfets escolars. Fins ara s’ha adquirit 1.200 abonaments extraescolars i 99 per a universitaris. L’executiu ha reforçat el servei de tràmits per agilitar l’entrega.

pdf3.jpg