L’acord fiscal amb els EUA és molt a prop

Autor: ALEIX TUGAS
Font: diari d'andorra
Publicat el: 30 de Novembre de 2010

L’ambaixador dels Estats Units, Alan D. Solomont, va visitar ahir el Principat per trobar-se amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, i amb el titular d’Afers Exteriors, Xavier Espot.

El ministre va aprofitar la visita de l’ambaixador per explicar que l’acord d’intercanvi d’informació fiscal amb els Estats Units “és molt a prop”, tot i que ara ja no és tan urgent, ja que fa temps que el Principat va deixar d’estar en el punt de mira de la comunitat internacional. Espot va explicar que l’acord pot estar enllestit “ben aviat”. D’altra banda, l’ambaixador va explicar que les relacions d’amistat entre tots dos estats són, ara per ara, “molt positives”.

Van transcendir pocs detalls de la trobada entre Bartumeu i Solomont. Va ser el diplomàtic qui va informar dels que s’havien tractat, entre els quals hi havia les relacions econòmiques i el clima d’entesa i col·laboració que existeix entre tots dos països, cosa que ha agraït. També van conversar sobre la crisi, i Solomont va felicitar Bartumeu pel lideratge.

pdf3.jpg