La fundació Themis analitza les eines per adaptar el turisme

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 23 de Novembre de 2010

El Practicum de la Fundació OMT.Themis arrenca amb l’objectiu d’abordar les estratègies de màrqueting necessàries per adaptar el sector turístic als temps actuals a través de la col·laboració entre els sectors públic i privat. Així ho ha explicat el president de la fundació, Amr Abdel- Ghaffar.

El Practicum 2010 correspon a un programa intensiu de dues setmanes de durada que es duu a terme a la seu de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) a Madrid i a la fundació ubicada al Principat. Al Practicum hi participen 23 funcionaris d’administracions de turisme d’Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa.

Abdel-Ghaffar va destacar, durant el discurs inaugural, que després d’una situació de crisi important, actualment s’està experimentant un creixement moderat del turisme, fruit dels esforços que han fet els governs en l’àmbit turístic. La previsió de l’OMT és que durant el 2011 continuï la tendència a l’alça del turisme internacional amb un increment del 4%. De la seva banda, el ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, va advocar per la salvaguarda de la personalitat de cada territori.

pdf3.jpg