L’Executiu assegura que s’ha de potenciar més el turisme cultural i de natura a Andorra

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 23 de Novembre de 2010

El ministre de Turisme i Comerç, Claude Benet, va inaugurar ahir una nova edició del Practicum 2010. Es tracta d’un  esdeveniment organitzat per l’Organització Mundial de Turisme (OMT) i la Fundació OMT.Themis i que acull 23 funcionaris de  Turisme d’Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa. L’objectiu de la iniciativa és que els funcionaris intercanviïn experiències del seu àmbit.

Benet va exposar en el discurs d’inauguració del Practicum que, malgrat que la globalització mundial ha permès escurçar distàncies, és necessari salvaguardar la personalitat de cada territori. En aquest sentit, el ministre va explicar que Andorra va optar fa uns anys per un model que ha aportat un gran nombre de turistes fins que es van detectar signes de saturació.

L’aposta del turisme al Principat, va afegir Claude Benet, és fomentar la natura i la cultura. De la seva banda, el president de la Fundació OMT.Themis, Amr Abdel- Ghaffar, va destacar en la seva intervenció que, després d’una situació de crisi important, actualment s’està experimentant un creixement moderat del turisme. Aquesta recuperació es deu principalment, segons va assenyalar Amr Abdel-Ghaffar, als esforços que han fet els Governs en l’àmbit turístic per fer front a la crisi.

 pdf3.jpg