Benet defensa la necessitat de preservar el patrimoni

Autor: Redacció
Font: bon dia
Publicat el: 15 d'Octubre de 2010

El ministre de Turisme, Claudi Benet, va participar ahir a la inauguració de la primera edició del Saló Muntanya Pirineus, que tindrà lloc al Parc des Expositions du Comminges, a Sent Gaudenç (França) fins diumenge.

Benet va insistir en la necessitat de preservar i conservar els patrimonis natural i cultural i va aprofitar per exposar els nous productes turístics. Aquesta fira té com a objectiu la posada en valor de la identitat pirinenca i la marca Pirineus.

En el discurs pronunciat davant les autoritats franceses, Benet va destacar la importància de la col·laboració entre els territoris de la Comunitat de Treball dels Pirineus, per potenciar els acords transfronterers i, sobretot, per desenvolupar el turisme vinculat a la natura. Així mateix, va ressaltar la necessitat de compartir experiències entre els diferents territoris per a una millor planificació. Va destacar també que el turisme continuarà sent un dels principals motors de l’economia dels Pirineus.

Les autoritats presents a l’acte també van coincidir en la necessitat de reforçar la identitat, l’atracció i la visibilitat dels Pirineus, sempre des de la perspectiva d’un desenvolupament sostingut. La presència en aquest esdeveniment s’emmarca en el pla de treball d’Andorra Turisme per consolidar-se en el mercat francès.

pdf3.jpg