El Govern no cobrirà el 2011 totes les vacants d’empleats

Autor: PERE MOLINÉ
Font: més andorra
Publicat el: 6 d'Octubre de 2010

El ministre d’Economia i Finances, Pere López, va informar que durant l’any vinent es preveu no cobrir totes les vacants d’empleats de l’administració estatal ni les jubilacions que es produeixin.

Es tracta d’una de les mesures que contempla el projecte de llei de reactivació econòmica que es va discutir ahir a la Comissió pel Desenvolupament Econòmic i el Treball. Segons López, «hem recollit propostes tant dels empresaris com dels sindicats i segurament sortiran reflectides al text». López va afegir que avui al Consell de Ministres s’aprovarà aquesta llei.

El text contempla diverses mesures encaminades cap a la reducció de la despesa pública com les explicades abans i la congelació de determinats salaris. A més, hi haurà també plans de finançament per a determinats projectes i subvencions.

Així, el projecte de llei, segons va assegurar López, contempla subvencions directes en matèria de rehabilitació d’habitatges, d’eficiència energètica i d’energies renovables. En opinió del ministre, les subvencions a aquests projectes podrien ser positives pel sector de la construcció. També es preveuen subvencions per famílies que tenen fills a llars bressol.

pdf3.jpg