L’Escola Andorrana de Santa Coloma queda petita i trasllada un curs a l’edifici del Roc a Andorra la Vella

Autor: E.O.G.
Font: més andorra
Publicat el: 6 d'Octubre de 2010

Els alumnes de primer de segona ensenyança de l’Escola Andorrana de Santa Coloma s’han desplaçat, enguany a Andorra la Vella, a l’edifici del Roc, al costat dels centres educatius del carrer Ciutat de Valls i on fins ara hi havia tallers i l’aula d’adults.

El motiu és la manca d’espai al centre de Santa Coloma. La ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, es va mostrar satisfeta per la rapidesa amb què es van fer els treballs per acollir aquests alumnes –una norantena– aquest curs, tot i que encara falta pintar, tal com també van demanar els estudiants. Segons Vela, s’esperarà a les vacances, siguin les de Tots Sants o les de Nadal, per pintar les aules.

Aquesta és una mesura provisional, mentre s’acaba d’elaborar el pla estratègic d’equipaments escolars i es valoren les necessitats. A part de l’ampliació del centre de Santa Coloma, i de la resta de demandes rebudes en totes les visites que la ministra i el cap de Govern, Jaume Bartumeu, han anat fent aquests dies als diferents centres, ahir també van detectar la necessitat d’ampliar la cuina de les escoles espanyola i francesa d’Andorra la Vella, o si més no de redistribuir-la per guanyar espai, perquè és «molt justa», va afirmar Vela, ja que s’hi fan al voltant de mig miler de menús diaris.

Bartumeu i Vela van visitar ahir els centres ubicats al carrer Ciutat de Valls, que la ministra va qualificar de «magnífics» que tenen «l’avantatge» de tenir pocs alumnes que poden rebre una atenció més particular.

pdf3.jpg