Educació vol construir un pati a l’Escola Francesa d’Escaldes

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 5 d'Octubre de 2010

El Govern està treballant en el projecte de construcció d’un nou pati a l’Escola Francesa de maternal i primera ensenyança d’Escaldes-Engordany, segons va explicar ahir la ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, durant la visita al centre escolar.

La nova instal·lació s’ubicaria en uns horts de propietat privada situats al costat del col· legi. Vela va avançar que el treball se centrarà ara a fer l’estudi del nou pati, que estaria previst en el nou pressupost.

La ministra va visitar ahir, acompanyada del cap de Govern, Jaume Bartumeu, els centres escolars d’Escaldes-Engordany. Primer va ser el torn de l’Escola Francesa de maternal i primera ensenyança i posteriorment la visita va continuar a l’edifici de Fiter i Rossell, que comparteixen l’Escola Andorrana i l’Escola Espanyola de maternal i primera ensenyança, que acullen 640 i 150 alumnes, respectivament.

Durant la visita, la ministra també va recordar la posada en marxa d’un pla estratègic d’infraestructures escolars d’àmbit nacional per determinar la necessitat de centres i les parròquies on s’haurien de construir. Segons Vela, actualment s’està en la fase de recollida de les múltiples i diverses dades que són necessàries per treballar en aquest pla estratègic.

L’acte també va comptar amb la presència de la secretària d’Estat d’Educació, Dolors Carmona, i dels delegats d’ensenyament dels sistemes espanyol i francès a Andorra, Bartomeu Bauçà i Michel Maginot, respectivament.

Avui les visites continuaran a l’Escola Andorrana de segona ensenyança del Roc i a les escoles espanyola i francesa de maternal i primera ensenyança al carrer Ciutat de Valls d’Andorra la Vella.

pdf3.jpg