Vela confia que el nou pressupost permeti ampliar el pati de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany

Autor: REDACCIÓ
Font: més andorra
Publicat el: 5 d'Octubre de 2010

La ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, confia que amb el nou pressupost es pugui ampliar el pati de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany, que actualment «és molt insuficient».

L’ampliació es faria disposant d’uns terrenys ocupats per uns horts, la propietat dels quals estaria d’acord en llogar-los al Govern per a tal efecte. Així ho va comentar la ministra durant la visita que va efectuar ahir a les instal·lacions que ocupen diferents sistemes educatius a la parròquia escaldenca.

Vela també va considerar que «caldria» o bé construir un nou centre més gran, ja que els tres sistemes comparteixen el mateix edifici, o bé fer-ne dos. Però això es veurà un cop es finalitzi el pla estratègic que ha d’analitzar les necessitats i prioritats a nivell educatiu, i que està previst que s’acabi a finals de l’actual curs.

Ànims per als docents

Vela va fer arribar un manifest ahir als diferents centres educatius del país encoratjant els docents a seguir la seva tasca en motiu de la celebració, avui, del Dia mundial del docent. La ministra elogia la tasca i vocació dels professionals de la docència, que tenen el repte de contribuir en el procés educatius d’infants i joves del país ajudant-los a desenvolupar- se com a persones íntegres, responsables i felices. La ministra anima mestres i professors a buscar contínuament noves maners d’ensenyar i desitja molts encerts en la carrera professional de cada un dels docents que treballa al país.

pdf3.jpg