Castells s’incorporarà al consell de la CASS

Autor: MARC RODRÍGUEZ
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 11 de Setembre de 2010

El portaveu de Govern, Bruno Bartolomé, va informar ahir del nomenament per part del Consell de Ministres de Josep Antoni Castells com a nou membre del consell d’administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS), en substitució de Sílvia Bonet, la qual va deixar el càrrec en ser nomenada ministra de Salut, Benestar i Treball.

Bartolomé va destacar el “perfil tècnic” i “altament qualificat” que, segons va indicar, respon a les necessitats i els actuals reptes de la parapública. Castells va ser qualificat també com “una persona de contrastada solvència” que passarà a partir d’ara a “reforçar l’àrea d’economia i d’organització” de la CASS.

PERFIL D’ECONOMISTA
Al seu currículum públic a la xarxa professional de Linkedin, Castells figura com a economista col.legiat al COEA i inscrit al Registre de Professionals del Govern d’Andorra com a auditor per als impostos. El nou membre del consell d’administració de la CASS, juntament amb els altres tres designats pel Govern inicialment, està especialitzat en comptabilitat i fiscalitat, consolidació comptable, auditoria interna i externa i processos i circuits Interns, entre d’altres.

A més, en el si del Partit Socialdemòcrata (PS), Castells figura com a coordinador de la Comissió de Treball d’Economia i Finances, amb la qual cosa el seu paper dins la formació socialdemòcrata també ha anat centrat fins ara en la matèria amb què ara intentarà implementar la CASS.

CONSELL AMB NOVA MINISTRA
El Consell de Ministres celebrat ahir va tenir ahir a la predecessora de Castells, l’ara ministra Sílvia Bonet, com a principal protagonista, en tractar-se de la primera reunió del Gabinet de Jaume Bartumeu des que dijous es produís el jurament. Bartolomé va explicar que a la reunió d’ahir, el paper de Bonet va ser el de “situar-se”per tal de poder fer més endavant “la proposta que cregui oportuna” per a l’àmbit de la salut, benestar i treball. La remodelació ministerial va cloure, doncs, amb la cobertura de la vacant de Bonet a la CASS anunciada ahir.

pdf3.jpg