FELIÇ DIA DE MERITXELL!

Autor:
Font:
Publicat el: 7 de Setembre de 2010

Companyes i companys,

Com sabeu, aquest és el segon dia de Meritxell, d’ençà que estem en responsabilitat tenint companyes i companys del PS i de l’Alternativa al capdavant del Govern d’Andorra.

Són moments molt intensos en la gestió pública del país, instants de diàleg, treball i de perspectives positives, amb una Andorra que es renova de forma progressiva, gràcies a la imatge d’austeritat i seny que estem donant en l’àmbit internacional i per la positiva evolució vers la transparència de l’activitat financera i la cooperació en la lluita contra el frau.

En un esforç institucional conjunt del Govern i del Consell General –on han tingut un paper destacat els companys i les companyes del PS i de l’Alternativa que integren el nostre Grup Parlamentari i Sindicatura–, hem allunyat Andorra de les males pràctiques que en feien un país que no cooperava en la lluita contra l’evasió fiscal.

Només fent pinya assolirem el benestar que Andorra es mereix en un futur immediat, amb més justícia social, més igualtat i més llibertat.

Compto amb cadascun de vosaltres per fer-ho possible.

Moltes gràcies.

Per a totes i tots, feliç dia de Meritxell!

Jaume Bartumeu Cassany

President del Partit Socialdemòcrata