El departament de Fomento confirma al Govern que les obres de l’N-145 no s’aturen

Autor: REDACCIÓ
Font: diari d'andorra
Publicat el: 4 de Setembre de 2010

Els contactes diplomàtics que fa només uns dies va engegar el Govern amb l’executiu de José Luis Rodríguez Zapatero en relació a les obres de l’N-145 ja han fet efecte.

Els treballs de remodelació de la via que uneix Andorra amb la Seu no s’aturaran, segons han comunicat des de Fomento a les autoritats del Principat. La confirmació la van rebre dijous passat, segons van informar ahir.

“No hi ha dubtes, doncs, pel que fa a la continuïtat dels treballs de millora de l’N-145”, van ressaltar des del Govern. Amb tot, encara que els treballs finalment no s’interrompran, sí que van confirmar que no estaran enllestits el març del 2011, sinó que patiran un retard. Així doncs, les previsions de l’Estat veí passen perquè el projecte s’obri al trànsit ja totalment remodelat el 2012.

INQUIETUDS ESVAÏDES

Des de l’executiu consideren que “amb les informacions trameses queden esvaïdes les inquietuds manifestades en relació amb la continuïtat de les obres i es confirma que s’acabaran en un termini raonable”. A banda de la intervenció d’Andorra, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, també va demanar als responsables del ministeri de Lleida que la construcció es retardés “el mínim possible”.

pdf3.jpg