Bartumeu parlarà de l’acostament a Brussel·les

Autor:
Font:
Publicat el: 13 de Novembre de 2007

logomesandorra

Redacció

Jaume Bartumeu, president del grup parlamentari, té previst realitzar un viatge a Brussel·les les primers setmanes del proper anys 2008. Allí, Bartumeu mantindrà reunions de treball amb el grup parlamentari del Partit dels Socialistes Europeus, com també amb altres responsables europeus, per tractar sobre l’acord d’associació amb la Unió Europea que defensa el PS.

Bartumeu va parlar ahir d’aquest acostament amb Elena Valenciano, secretària de relacions internacionals del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE), en una reunió d’una hora de durada a Madrid. En aquesta trobada, Bartumeu i Valenciano van tractar els diferents temes que centren les relacions hispano-andorranes.

Un punt en què el president socialdemòcrata va fer especial referència va ser el de la necessitat de resoldre la qüestió dels problemes amb què es podran trobar els alumnes andorrans de batxillerat a l’hora d’accedir a les proves de la selectivitat, prèvies a l’ingrés a les universitat espanyoles.

Bartumeu va aprofitar la seva estada a Madrid per parlar amb Teresa Cunillera, diputada del Partit Socialista de Catalunya per Lleida, amb qui va tractar temes pels quals tenen una preocupació comuna.

pdf.jpg