Bartumeu i Valenciano confien que se solucionarà el problema del batxillerat

Autor:
Font:
Publicat el: 13 de Novembre de 2007

diaridandorra

C.B. 

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i la secretària de relacions internacionals del PSOE, Elena Valenciano, confien que “es trobarà una solució” al problema dels estudiants del batxillerat andorrà per accedir a les universitat espanyoles sense fer la selectivitat.

Bartumeu va abordar la qüestió durant una reunió a Madrid, on també va mantenir una trobada amb la diputada del PSC-PSOE per Lleida, Teresa Cunillera. “Hem vist que és un tema que s’ha de solucionar i pensem que s’hi arribarà”, va remarcar Bartumeu. El màxim responsable del grup parlamentari socialdemòcrata va recordar, però , que va tractar la problemàtica amb la secretària de relacions internacionals i no amb la d’educació.

Els dirigents també es van referir a l’acostament del país a Europa, tot aprofitant que Valenciano també és eurodiputada, segons va explicar Bartumeu. Així, el president del PS va informar que mantidrà una reunió de treball amb el grup parlamentari del Partit dels Socialistes Europeus a principi de l’any vinent.

D’altra banda, les converses amb la diputada del PSC-PSOE per Lleida es van centrar en les eleccions legislatives a Espanya i les comunals. Cunillera no descarta organitzar algun acte a Andorra.

pdf.jpg