Volem que el Comú sigui realment la casa comuna de tots

Autor:
Font:
Publicat el: 7 de Novembre de 2007

aternativa-no-ordinopetita.JPG 

La llista de l’Alternativa a la capital s’ha presentat, avui, com un equip il·lusionat per un projecte comú, en benefici de totes les persones que viuen i treballen a Andorra la Vella i a Santa Coloma.

Una candidatura pluridisciplinar, amb integrants que pertanyen a diferents àmbits socials i sectors econòmics, que pretén ser el reflex de la societat actual. 

Volem que tothom es pugui sentir identificat amb nosaltres, que tothom hi trobi la persona que millor pot comprendre les seves necessitats. Tenim la voluntat de posar els nostres coneixements i capacitat de treball al servei de la ciutadania. Volem que el Comú sigui realment la casa comuna de tots”, ha manifestat la candidata a cònsol, Rosa Ferrer. 

La número u de l’Alternativa a Andorra la Vella ha explicat, també, que la candidatura que lidera està composada per persones del Partit Socialdemòcrata (PS), de Renovació Democràtica (RD) i independents, formacions distintes, però amb un denominador comú: aconseguir el progrés econòmic i social. Segons Rosa Ferrer “ens trobem en un moment en què els canvis se succeeixen a un ritme vertiginós. Per això, hem de tenir la capacitat d’adaptar-nos a les noves situacions. Proposem avançar en el progrés del conjunt dels ciutadans, en millorar la qualitat de vida i afavorir la igualtat d’oportunitats”.

Per a aconseguir-ho, Ferrer ha ofert el compromís personal i polític de la candidatura que lidera per gestionar amb transparència, diàleg i amb la col·laboració de tothom, assegurant no escatimar esforços per tal que la societat civil participi en la presa de decisions i que les associacions de veïns i comerciants siguin realment representatives. La candidata ha destacat, també, que l’Alternativa oferirà coherència, honestedat personal i responsabilitat.

Aquests valors impregnen el programa que aviat coneixeran els ciutadans. Un projecte polític continuista en moltes de les iniciatives que ja han estat endegades, però també amb un gran nombre de propostes noves.

Així, Rosa Ferrer ha comentat que el desenvolupament del Pla d’Urbanisme permetrà obtenir sòl per a equipaments públics i desenvolupar polítiques socials en benefici del conjunt de la ciutadania. L’Alternativa seguirà treballant per a millorar la qualitat de vida de la gent gran i procurar conciliar la vida familiar i laboral.

De la mateixa manera, si Ferrer rep la confiança de la ciutadania, es compromet a continuar materialitzant el projecte Jovial, amb la construcció d’habitatges per a joves, i a seguir, també, l’aplicació de polítiques destinades a l’atenció de la infància i dels joves en tots els àmbits.

La cap de llista ha expressat, a més, la voluntat d’optimitzar els recursos que ofereix el nou Centre de Congressos d’Andorra la Vella i de gestionar els diners públics amb total transparència, confeccionant pressupostos equilibrats i sense augmentar la pressió fiscal més enllà de l’IPC. “En síntesi, la nostra proposta se centra en tots els àmbits, des de reivindicar que es traslladi amb fets el reconeixement d’Andorra la Vella com a capital de l’Estat, fins al desenvolupar polítiques socials. La nostra acció vol adreçar-se a tothom. Volem facilitar la vida als ciutadans”, ha expressat Rosa Ferrer.

Document en format pdf  Recull de premsa 

Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4