Bartumeu exposa la voluntat de tornar a acollir una etapa del Tour

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 19 de Juliol de 2010

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va assistir ahir al lliurament de premis de la 14a etapa del Tour de France, que recorria de Revel a Ax 3 Domaines, i al posterior sopar, durant el qual es va entrevistar amb el director d’aquest esdeveniment, Christian Prudhomme.

En aquest sentit, l’Executiu va explicar en un comunicat que Bartumeu li exposaria la voluntat del Govern d’Andorra d’acollir novament alguna de les etapes d’aquest esdeveniment esportiu.

Bartumeu va seguir l’etapa juntament amb representants del Consell General de l’Arieja i els diputats socialistes de l’Arieja.

Tot just fa un any, el Tour de França va arribar a Andorra, que va ser punt d’arribada d’una etapa i de sortida de la següent –per la qual cosa els ciclistes i tota la caravana va fer nit al país–, que va comptar amb una important assistència de públic en el recorregut que van fer els ciclistes pel país. L’arribada va ser a la Coma d’Arcalís i van escalar un port catalogat com hors de catégorie. La sortida l’endemà va ser des de la capital, neutralitzada fins a la parròquia d’Encamp.

pdf3.jpg