L’executiu farà una proposta aviat per a la plaça Major

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 16 de Juliol de 2010

En la reunió que han mantingut, el cap de Govern, Jaume Bartumeu ha informat els cònsols de Sant Julià que l’executiu oferirà properament una proposta per al projecte de remodelació de la plaça Major laurediana.

D’aquesta manera, des del Govern han recordat que així ho havia demanat el Comú des de feia alguns mesos, en virtut del conveni d’ordenació de la plaça Major i els voltants que es va signar el mes de maig de l’any passat.

Des del Govern s’ha reiterat durant la reunió que el projecte que es va plantejar aleshores és difícil d’assumir econòmicament perquè requeriria una inversió de 5.400.000 euros.

A la reunió, a la qual han assistit els dos cònsols lauredians i el ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Bàrcia, s’ha tractat també d’altres qüestions d’interès per a la parròquia laurediana, i d’aquesta manera des de l’executiu van destacar, a través del comunicat emès després de la trobada, que els representants del Comú s’havien interessat pel desenvolupament de les obres del vial de Sant Julià i, de manera especial, pel control que es farà de les explosions necessàries per construir el túnel de la Tàpia.

pdf3.jpg