Una nova proposta per a la plaça Major

Autor: ABEL GALLARDO / DOLORS MORENO
Font: diari d'andorra
Publicat el: 16 de Juliol de 2010

El Govern presentarà una proposta alternativa per modificar el projecte de remodelació de la plaça Major de Sant Julià de Lòria.

Tot i això, encara no se saben els detalls del que plantejarà l’executiu. Així ho va fer saber el cap de Govern, Jaume Bartumeu, al cònsol major de Sant Julià, Josep Pintat, en una reunió que van mantenir ahir. En la trobada també eren presents el cònsol menor, Enric Sangrà, i el ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Bàrcia. Les modificacions del projecte encara no s’han definit, però Bartumeu va deixar clar que els costos de la remodelació tal com estava plantejada fins ara són inassumibles econòmicament per a l’executiu. I és que els costos del projecte s’eleven fins a 5.400.000 euros.

Bartumeu va criticar l’anterior Govern per haver acordat amb el comú el projecte just quan havia d’abandonar el poder. “No són maneres de fer les coses”, va comentar. La reunió que es va celebrar ahir vindria a ser la continuació d’una altra que va tenir lloc al novembre en què Pintat va mostrar el projecte al cap de l’executiu. En aquell moment, Bartumeu va assegurar que hi hauria una resposta, la que hi ha hagut ara. Tot i això, el mandatari lauredià ha criticat en diverses ocasions al llarg d’aquest temps que el Govern no feia cas a les peticions del comú.

pdf3.jpg