Benet demana als organitzadors de La Vuelta la difusió de les noves rutes ciclistes d’Andorra

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 13 de Juliol de 2010

El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, es va reunir ahir al migdia amb el director de La Vuelta Ciclista a Espanya, Javier Guillén, per comentar aspectes tècnics de l’arribada a Andorra, concretament a Pal, de la 75a edició d’aquest esdeveniment el dimecres 8 de setembre d’enguany, diada de Meritxell, i de la sortida el dia següent des d’Andorra la Vella.

El Govern va presentar als organitzadors de La Vuelta en aquesta reunió el projecte de senyalització de 18 rutes ciclistes d’Andorra, un treball que estarà finalitzat abans de l’arribada d’aquesta important cita esportiva. A demanda del ministre, tant La Vuelta com Televisió Espanyola faran un esforç per fer conèixer aquests nous itineraris aprofitant el seu pas per les carreteres andorranes.

L’objectiu de les dues parts és apropar el públic als ciclistes i aconseguir que el pas de La Vuelta pel Principat sigui una festa per a tothom. Cal assenyalar que la nova caravana publicitària de La Vuelta, l’espectacle que es presentarà el 8 de setembre al vespre, i la zona de sortida del dia 9 a l’aparcament del Parc Central de la capital, seran els principals escenaris per gaudir d’aquest espectacle i per aplaudir les gestes d’aquests esportistes.

A la reunió d’ahir, que es va celebrar a Andorra la Vella, hi van prendre part, juntament amb el ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet; el director de Turisme, Sergi Nadal, i el gerent d’Andorra Turisme, Alexandre Andrés.

Per part de l’organització de La Vuelta hi va participar, a més de Javier Guillén, Abraham Olano, director tècnic d’aquesta prestigiosa competició espanyola.

pdf3.jpg