Som un equip engrescat a seguir treballant a favor d’Encamp

Autor:
Font:
Publicat el: 29 d'Octubre de 2007

aternativa-no-ordinopetita.JPG 

El número u de l’Alternativa a Encamp i actual cònsol de la parròquia, Miquel Alís, ha presentat, avui, l’equip de persones amb què es presentarà als comicis del mes de desembre. 

Alís ha destacat que es tracta d’una candidatura amb paritat de gènere, que combina renovació i experiència i que aglutina un ampli ventall d’edats i de perfils professionals. “Som un equip cohesionat i il·lusionat, amb un projecte que ens engresca a seguir treballant en els objectius endegats durant aquest mandat i en les noves fites que el nostre programa recull a favor d’Encamp”, ha destacat el cap de llista.

En aquest sentit, Miquel Alís ha mostrat la voluntat de consolidar els departaments de serveis socials i de medi ambient. De la mateixa manera, l’Alternativa aposta per continuar jerarquitzant adequadament l’administració comunal, ja que “cal que els empleats del Comú se sentin cada vegada més còmodes treballant per tal de poder oferir la millor atenció als encampadans”, ha manifestat Alís. Pel que fa als projectes que ja han estat iniciats, l’actual cònsol ha detallat, a més, que cal fer el seguiment de la construcció del nou aparcament del Pas de la Casa, que disposarà de 550 places, així com dels 92 pisos per a treballadors, també al Pas de la Casa. 

Acompanyat de la resta d’integrants de la candidatura, Miquel Alís ha anticipat alguns dels aspectes que recollirà el programa de l’Alternativa, com l’embelliment i la millora de la mobilitat i l’accessibilitat dels nuclis d’Encamp i del Pas de la Casa.

D’altra banda, l’Alternativa considera que s’ha de treballar per tal que Encamp esdevingui una vila residencial, turística i comercial. Segons Miquel Alís, “aprovat ja el pla d’urbanisme, ara hem d’aconseguir que la parròquia disposi de tres o quatre nous hotels, que possibilitin un moviment de persones suficient perquè comerços de tot tipus i industrials diversos s’hi puguin instal·lar”. A la vegada, l’actual cònsol ha indicat la necessitat de construir i posar en marxa la residència per a la gent gran, després de vèncer tots els obstacles que s’hi han interposat.

El cap de llista també ha recalcat que cal cercar, juntament amb l’administració central, les activitats que s’han d’ubicar als edificis de Ràdio Andorra i Hotel Rosaleda, recentment recuperats. Alhora, Alís ha explicat que s’ha d’iniciar l’execució del projecte guanyador del concurs d’idees de Prada de Moles i que la comissió de festes, creada fa poc, ha de potenciar la participació dels joves a totes les activitats de lleure.

Document en format pdf  Recull de premsa  Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3