Bartumeu explica el seu projecte a Holt, Smith i Garner

Autor:
Font:
Publicat el: 27 d'Octubre de 2007

el Periodic

J.V.

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir amb l’ambaixadora del Regne Unit, Denise Holt, que anava acompanyada del cònsol general a Barcelona, David Smith, i l’honorari a Andorra, Hugh Garner.

Bartumeu, que va qualificar la trobada de “molt interessant”, va explicar que “la nova ambaixadora britànica estava interessada a conèixer la realitat andorrana i per això ha fet aquestes entrevistes en diversos àmbits”. El socialdemòcrata va resumir la trobada dient: “Els hem explicat quins són els nostres plantejaments econòmics, polítics, fiscals i de relacions amb Europa per quan arribi l’alternança amb un Govern nou de l’Alternativa”.

Precisament, Holt, Smith i Garner es van reunir ahir amb la ministra d’Afers Exteriors, Meritxell Mateu. Durant aquesta trobada es va parlar de les dificultats de ciutadans andorrans en alguns controls migratoris a l’hora d’entrar al Regne Unit. A més, es va acordar seguir treballant conjuntament per aconseguir acords en l’àmbit dels permisos de conduir.

A més, es va posar sobre la taula el projecte del col·legi britànic que es vol obrir al Principat, així com l’acord amb Oxford i que permetrà que professors britànics facin classes a l’Escola Andorrana.

pdf.jpg