Governarem de forma eficaç, propera i transparent, al servei dels ciutadans

Autor:
Font:
Publicat el: 30 d'Octubre de 2007

aternativa-no-ordinopetita.JPG 

El candidat a cònsol de l’Alternativa a La Massana, Pere López, ha presentat, avui, la candidatura que encapçala, un equip que ha definit com a plural, obert als ciutadans i format per persones preparades per afrontar els diferents àmbits de la gestió comunal. 

Som persones que tenim els mateixos problemes que la major part dels massanencs. Ens uneix una clara vocació de servei públic, de defensa de l’interès general”, ha explicat López, qui també ha destacat que la candidatura de l’Alternativa a La Massana està formada per un equip cohesionat, paritari i que representa totes les franges d’edat. 

Pere López s’ha mostrat il·lusionat de poder liderar un projecte polític ambiciós i, alhora, realista, que s’ha concebut tenint en compte les diferents sensibilitats, així com el coneixement i l’experiència que una gestió tan complexa com la comunal requereix. “Tenim clar el model de parròquia que volem: pensant en tots els ciutadans de la parròquia, volem millorar la qualitat de vida dels massanencs i contribuir a dinamitzar l’activitat econòmica i social. Volem acabar amb el model liberal de parròquia dormitori”, ha manifestat el cap de llista.

De fet, el benestar social i el dinamisme econòmic són dos dels eixos del programa que aviat presentarà l’Alternativa a La Massana, que també es fonamenta sobre els objectius de millorar la gestió, vetllar per la sostenibilitat i treballar per la transparència, la participació ciutadana i la defensa de l’interès general.

Així, el número u de la candidatura ha avançat que l’Alternativa aposta per fomentar el comerç i l’activitat econòmica, amb polítiques d’aparcament, de transport públic i de promoció i afavorint la creació i implantació d’empreses.

De la mateixa manera, Pere López, es fixa l’objectiu d’augmentar la qualitat i la quantitat dels serveis que presta el comú, tal i com diversos ciutadans han reclamat. López s’ha declarat conscient que, per a aconseguir-ho, és indispensable millorar la gestió i el control de la despesa pública i que cal posar ordre a les finances comunals.

Un altre dels capítols clau del programa que l’Alternativa presentarà a La Massana és l’augment i la millora dels serveis d’atenció social, tenint present la necessitat d’ajudar a conciliar la vida familiar i laboral, de crear una escola bressol pública i de reubicar el centre de salut en un local més accessible, amb unes instal·lacions més àmplies i còmodes, entre d’altres.

D’altra banda, López ha manifestat sentir-se obligat a vetllar per una gestió responsable del medi natural, principal actiu de la parròquia i llegat que cal conservar per a les generacions futures. Per això, és una prioritat per a l’Alternativa protegir el Parc del Comapedrosa, impulsar un servei de transport parroquial i recuperar itineraris que enllacin els quarts a peu o en bicicleta.

Les formes seran tan importants com el projecte polític: governarem de forma eficaç, propera i transparent. Treballarem per tots els ciutadans, escoltant la seva veu”, ha assegurat Pere López, que ha anunciat l’interès d’impulsar nous òrgans de participació ciutadana, com la creació d’una conselleria dedicada a aquest àmbit o l’obertura de l’elaboració dels pressupostos comunals als ciutadans i col·lectius de la parròquia.

Document en format pdf  Recull de premsa  Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3