Casals vol anar al Comú a resoldre els problemes dels ciutadans

Autor:
Font:
Publicat el: 25 d'Octubre de 2007

aternativa-no-ordinopetita.JPG 

El número 1 de l’Alternativa a Escaldes-Engordany, Francesc Casals, ha presentat, avui, els integrants de l’equip que encapçala.

Casals ha destacat que es tracta d’una candidatura amb un ampli ventall d’edats i de situacions professionals, una llista amb representació de gènere equilibrada i que “reflecteix la realitat de la nostra comunitat. M’enorgulleix liderar un equip tan cohesionat i predisposat a treballar a favor del servei públic. Volem anar al comú a resoldre els problemes dels ciutadans”.  

Francesc Casals també ha explicat que la candidatura de l’Alternativa a Escaldes està integrada per components del Partit Socialdemòcrata (PS) i de Renovació Democràtica (RD), una combinació que, segons Casals, està aportant uns resultats molt bons al grup parlamentari. Així, el candidat a cònsol ha deixat clar que no es tracta d’una llista independent, sinó, tot al contrari, d’una candidatura que exhibeix l’etiqueta de política nacional, amb uns valors ideològics inherents a l’opció de l’Alternativa.

Totes les persones que formen part de la candidatura han participat en l’elaboració del programa electoral, del qual Casals n’ha avançat que la política social i les propostes per revitalitzar la part alta del poble seran prioritàries. “Dotze anys de política liberal al comú ens han portat a una situació molt difícil perquè només s’han realitzat algunes accions al centre el poble i a zones com el clot d’Emprivat i l’avinguda Carlemany s’ha apostat per la política del maquillatge”, ha manifestat el candidat.

Així, Francesc Casals ha anunciat la proposta de crear un centre d’interpretació de la Vall del Madriu per revitalitzar la part alta del poble, generant un punt d’atracció. De la mateixa manera, tal i com recollirà el programa electoral, l’Alternativa vol que la parròquia d’Escaldes disposi d’un centre de dia especialitzat per a persones grans i ciutadans discapacitats, així com  adaptar els horaris i el calendari dels serveis socials per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral.

Document en format pdf  Recull de premsa  Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3