Pere López recull l’opinió dels massanencs

Autor:
Font:
Publicat el: 24 d'Octubre de 2007

aternativa-no-ordinopetita.JPG   

El candidat de l’Alternativa a la Massana, Pere López, ha volgut conèixer de primera mà i amb la major objectivitat possible l’opinió dels massanencs sobre la seva parròquia.

Per això, el comitè local del Partit Socialdemòcrata i l’Alternativa van encarregar, el passat mes de juny, una enquesta sota el títol Què pensem de la nostra parròquia?  

El resultat de l’estudi posa de manifest que la majoria dels ciutadans de la Massana es mostren insatisfets dels serveis públics que hi ha a la parròquia, que, d’altra banda, troben insuficients. De la mateixa manera, segons revela l’enquesta, cal tenir present les necessitats dels joves i de la gent gran, col·lectius que reclamen l’atenció comunal.

El número 1 de l’Alternativa a la Massana, Pere López, ha recollit totes les opinions que els massanencs li han fet arribar i ha assegurat que treballarà per transformar els aspectes que més preocupen. “Volíem escoltar el parer dels ciutadans en totes aquelles qüestions que consideren que hauríem de tenir en compte per la gestió futura de la nostra parròquia”, ha explicat López, qui ha avançat que les inquietuds expressades pels veïns de la Massana han estat imprescindibles a l’hora d’elaborar el programa electoral de l’Alternativa, que aviat serà presentat públicament.

A la vegada, el candidat a cònsol ha mostrat el seu agraïment per les respostes obtingudes i, sobretot, pels comentaris que els ciutadans li han fet arribar en els espais reservats per a suggeriments i opinions. “Valorem el balanç d’aquesta iniciativa d’una forma molt positiva, tant per la implicació dels ciutadans, com per la qualitat dels comentaris que ens han apropat. Els agraïm moltíssim la seva participació”, en paraules de López.

L’enquesta Què pensem de la nostra parròquia? ha generat la resposta de 122 llars, xifra que representa un 6.3% del total d’enquestes repartides. Cap membre del Partit Socialdemòcrata no ha participat de l’estudi, ja que l’objectiu de la iniciativa era el de sumar al projecte polític de l’Alternativa els punts de vista dels ciutadans no militants, especialment de les persones que, per les raons que siguin, no disposen de les millors oportunitats per fer escoltar les seves opinions.

Document en format pdf  Recull de premsa  Imatge 1  Imatge 2