S’activarà de nou el Comitè del Voluntariat d’Andorra després de la trobada entre entitats i l’Administració

Autor: rosa burgos
Font: més andorra
Publicat el: 4 de Juny de 2010

La Secretaria d’Estat d’Esports, Joventut i Voluntariat i els representants de la societat civil en l’àmbit de la solidaritat i el voluntariat van mantenir ahir una trobada ahir a l’edifici administratiu del Govern.

La trobada va ser presidida pel secretari d’Estat d’Esports, Joventut i Voluntariat, Manel Blasi, i la coordinadora de polítiques de Joventut i Voluntariat, Judith Salazar. També hi van prendre part el director del Centre de Recerca Sociològica de l’Institut d’Estudis Andorrans, Joan Micó.

Blasi va explicar que «l’objectiu de la reunió va ser reprendre les polítiques de voluntariat que es van plantejar en el Pla d’Acció Social i no deixares en un calaix».

D’altra banda, Salazar va exposar algunes de les propostes que van fer els assistents a la taula, com per exemple activar de nou el Comitè del Voluntariat d’Andorra, que integra representants de l’Administració i de les mateixes entitats de voluntaris. Salazar també va destacar que s’ha de dotar el voluntariat d’una organització amb força i crear una base de dades actualitzada de les persones que es dediquen en aquests àmbits a Andorra.

Un dels projectes però que s’havia de dur a terme durant aquest any i que no ha pogut ser, per la manca d’un pressupost per subvencionar- ho, és la formació dels voluntaris que es durà a terme tan bon punt el Govern disposi de diners.

pdf3.jpg