L’Executiu millora les condicions dels professors eventuals

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 3 de Juny de 2010

Jaume Bartumeu, el cap de Govern, va informar que el Consell de Ministres havia acordat aprovar l’ampliació del contracte dels mestres i professors eventuals a un curs escolar amb l’objectiu d’incloure-hi els dos mesos d’estiu en període de vacances escolars.

Fins ara els més de 100 membres del col·lectiu treballaven fins al juny i llavors eren acomiadats per tornar a ser contractats al setembre. Bartumeu va afirmar que aquesta situació constituïa una injustícia i que resoldre-la tindrà un cost per l’Administració d’uns 100.000 euros aproximadament.

El cap de Govern va assegurar que l’ampliació del contracte dels professionals eventuals es suma a una mesura destinada a aquest col·lectiu que es va aprovar a la sessió de Consell de Ministres del passat 20 de gener. En aquella modificació i l’aprovada ahir es vol posar a l’abast del personal tècnic d’ensenyament de caràcter eventual les eines necessàries per dur a terme una millor tasca docent i per permetre que pugui accedir a la formació en idèntiques condicions que el personal amb estatus de funcionari o agent de l’Administració de caràcter indefinit. D’altra banda, Bartumeu va assegurar que el 2011 no hi haurà més contractacions d’empleats públics, exceptuant casos especials com l’ensenyament.

pdf3.jpg